Duurzaam bouwen

Het leven in een houten huis is sfeervol, er heerst een gezond leefklimaat en het is energiezuinig.
Ontdek de mogelijkheden

hout spreekt

Welke stijl past het beste bij jou? Hou je meer van het traditionele, of past moderne architectuur meer je? Met logbouw is beide mogelijk. Wat voor ieder houten huis geldt, is natuurlijk het levendige karakter. En is dat juist het gene dat ons allen zo aanspreekt? 
Hout spreekt
Architectuur

Eigen ontwerphouten handtekening

Dores heeft haar eigen team met architecten. Al vele mooie projecten zijn gerealiseerd, van carport tot hotel van hout. Een huis bouwen waar je eigen handtekening onder staat is het summum. In samenwerking met een Nederlandse architect kunnen logbouw huizen op maat gemaakt worden. Niet is te gek.

Zwaluwstaart verbindingde sleutel voor strakke hoeken

Beperkt door de hoekverbindingen? Zeker niet. De gepatenteerde hoekverbinding van Dores zorgt ervoor dat hoeken strak ingezet kunnen worden, en dat er geen ruimte verlies optreedt. En wat schoonheid betreft wint deze duurzame verbinding alle prijzen. 
Zwaluwstaart

Wil je meer weten over jouw droomhuis?

Neem contact op

Op maat

gemaakt

Iedere specifieke ontwerpwens kan worden meegenomen in het voorstel van de architect. Niets is te gek. Met of zonder veranda, de hoeveelheid M2, en natuurlijk ook de stijl. Onze partner heeft diverse architecten in dienst die inmiddels vele klanten in Europa van dienst zijn geweest. Heeft u al een architect op het oog, dan kan dat natuurlijk ook. Een op maat ontworpen houten huis past als een maatpak.

Gastenverblijf

van hout

De houten huizen van EcoWood Design worden ook vaak gebruikt als buitenhuis of gastenverblijf. Op een kleine 50m2 kunnen we een open woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet kwijt. En dat kan in diverse stijlen. En of het nu modern of klassiek is, onze houten huizen staan als een juweeltje. Hierdoor zien we dat deze houten huizen ingezet worden voor bed & breakfast doeleinden. Huizen met een houten constructie geven automatisch dat vakantiegevoel. Hoe aantrekkelijk is dat voor de bezoekers! En doordat de kosten te overzien zijn, resulteert het in een passende investering.

Energiezuinig

wonen

Dat willen we toch allemaal: zo min mogelijk energie verbruiken. En de energie die je dan nodig hebt, wil je natuurlijk op een groene wijze winnen. Het is ons uitgangspunt. Houten huizen, zeker met een logbouw constructie, zijn zo wie zo energiezuinig. Zonnepanelen op het dak, HR++ of triple glas en pelletkachels worden dan ook veelal door ons geadviseerd. It’s a way of living.

EcoWood Design

Steegse Haven 3
6991 GZ, Rheden
026 495 4461
info@ecowooddesign.nl

Over ons

Copyright © 2020 EcoWood Design
Ontworpen door JG Webmarketing
envelope-ophonelong-arrow-down