Duurzaam bouwen

Het leven in een houten huis is sfeervol, er heerst een gezond leefklimaat en het is energiezuinig.
Ontdek de mogelijkheden

It's arttot kunst verheven

Bij het bouwen van houten huizen is de hoekverbinding standaard pompeus geweest. Dat is niet meer nodig. De zwaluwstaart verbinding die Dores hanteert, maakt het mogelijk om rechte, schone hoeken in te zetten. Niet alleen voor de moderne architectuur een passende oplossing.
Hoekverbinding
Zwaluwstaart

DuurzaamMinder hout gebruik

De zwaluwstaart verbinding van Dores is gepatenteerd, en verdient de stempel duurzaam. De levensduur wordt door deze verbinding verlengt, en er is minder hout nodig. Duurzamer kan het niet! 

Ingenieusregen- en windproof

De unieke constructie van de verbinding zorgt voor een vindingrijke regen en wind barrière. Zeker in het Nederlandse klimaat is dit een belangrijk facet voor de levensduur van een houten huis. Deze gepatenteerde zwaluwstaartverbinding draagt bij aan onderhoudsvriendelijke karakter. 
Isolatie

Wil je meer weten over jouw droomhuis?

Neem contact op

Op maat

gemaakt

Iedere specifieke ontwerpwens kan worden meegenomen in het voorstel van de architect. Niets is te gek. Met of zonder veranda, de hoeveelheid M2, en natuurlijk ook de stijl. Onze partner heeft diverse architecten in dienst die inmiddels vele klanten in Europa van dienst zijn geweest. Heeft u al een architect op het oog, dan kan dat natuurlijk ook. Een op maat ontworpen houten huis past als een maatpak.

Gastenverblijf

van hout

De houten huizen van EcoWood Design worden ook vaak gebruikt als buitenhuis of gastenverblijf. Op een kleine 50m2 kunnen we een open woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet kwijt. En dat kan in diverse stijlen. En of het nu modern of klassiek is, onze houten huizen staan als een juweeltje. Hierdoor zien we dat deze houten huizen ingezet worden voor bed & breakfast doeleinden. Huizen met een houten constructie geven automatisch dat vakantiegevoel. Hoe aantrekkelijk is dat voor de bezoekers! En doordat de kosten te overzien zijn, resulteert het in een passende investering.

Energiezuinig

wonen

Dat willen we toch allemaal: zo min mogelijk energie verbruiken. En de energie die je dan nodig hebt, wil je natuurlijk op een groene wijze winnen. Het is ons uitgangspunt. Houten huizen, zeker met een logbouw constructie, zijn zo wie zo energiezuinig. Zonnepanelen op het dak, HR++ of triple glas en pelletkachels worden dan ook veelal door ons geadviseerd. It’s a way of living.

EcoWood Design

Steegse Haven 3
6991 GZ, Rheden
026 495 4461
info@ecowooddesign.nl

Over ons

Copyright © 2020 EcoWood Design
Ontworpen door JG Webmarketing
envelope-ophonelong-arrow-down