Duurzaam bouwen

Het leven in een houten huis is sfeervol, er heerst een gezond leefklimaat en het is energiezuinig.
Ontdek de mogelijkheden

Jouw woonwensalles is mogelijk

Iedere specifieke ontwerpwens kan worden meegenomen in het voorstel van de architect. Niets is te gek. Met of zonder veranda, de hoeveelheid M2, en natuurlijk ook de stijl. Onze partner heeft diverse architecten in dienst die inmiddels vele klanten in Europa van dienst zijn geweest. Heeft u al een architect op het oog, dan kan dat natuurlijk ook. Een op maat ontworpen houten huis past als een maatpak.
Woonwens
Houten huizen

Klassiek of modernhout brengt warmte

Begin je over houten huizen te praten, dan beelden de meeste mensen huizen met een klassiek uitstraling in. Vaak met de perceptie van een chalet. De gedachte aan Scandinavië of de Alpen. Niet onterecht. Vanwege de ruime beschikking over goede houtsoorten zien we in deze gebieden meer logbouw terug. Een mooi bewijs dat een houten huis een lange levensduur heeft is dat we dan ook huizen zien die in voorgaande eeuwen gebouwd zijn. De stijl wordt nu vaak als landelijk betiteld.

Levendigde kracht van houten elementen

Moderne architectuur binnen de houtbouw is een magnifieke combinatie. Omdat het niet zomaar voor de hand ligt, zijn strakke lijnen, hout met veel raampartij en blokken structuren van hout een attractief samenspel. Het ontwerpen van een houten huis kan geschieden door de architecten van Dores, of door een Nederlandse architect. Dit geldt niet alleen voor een huis, ook voor een garage, carport, e.d.
Architectuur

Wil je meer weten over jouw droomhuis?

Neem contact op

EcoWood Design

Steegse Haven 3
6991 GZ, Rheden
026 495 4461
info@ecowooddesign.nl

Over ons

Copyright © 2020 EcoWood Design
Ontworpen door JG Webmarketing
envelope-ophonelong-arrow-down